dansatoare hostess animatoare italia grecia caraibe anglia elvetia job joburi dansatoare hostess animatoare

dansatoare italia, dansatoare anglia, dansatoare caraibe, grecia, elvetia

job joburi grecia iatlia caraibe anglia

dansatoare, animatoare, hostess, nicght club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie

 


Agentia Vision Nicom este o agentie de impresariat artistic recomandata cu incredere de portatul, Tjobs.ro (verifica pe Tjobs.ro) si avizata de Ministerul Culturii (vezi certificat sectiunea "Acasa")

 

 

OFERTA 1: ORASUL SOUTHPORT - ANGLIA

/images/userimage/Anglia-Southport%20/Southport,%20UK_map_resize.jpg

Southport este un mare oraș litoral din Merseyside, Anglia.  La recensământul din 2001, a avut o populație de 90.336 de locuitori.

Southport este situat pe coasta Mării Irlandeze și este înconjurat la est de estul orașului Ribble. Orașul este la 26,9 km nord de Liverpool și la 23,8 km sud-vest de Preston. Southport este practic capitala jucatorilor de golf din Anglia deoarece are cele mai bune terenuri de golf din UK.

AGENTIA VISION NICOM intermediaza contracte de munca pentru dansatoare  intr-un club de noapte foarte elegant, situat in centrul orasului Southport din Anglia (vezi harta).

DETALII CONTRACT:
-Contractul este pe minimum 1 luna cu posibilitate de extindere. Varsta intre 19 – 30 ani in functie de aspectul fizic. Se cere experienta in dans la bara, consumatii, comportament si conduita profesionala.

-Program lucru: 7 zile pe saptamana,
22:00 - 03:00, Vineri Sambata si Duminica 22:00 – 05:00

DANSURI PE SCENA:
-Se danseaza prin rotatie dans la bara animatie show.

VIP Show – Private dance:
- Se pleaca de la 20 £ pe o melodie in sus (3-4 min) striptease.
- Se pleaca de la 10 £ pe o melodie in sus, topless.
- Se pleaca de la 100 £ pe 20 min in sus, dans la V.I.P.

SALARIU SI CASTIGURI:
-Nu este un salariu fix, se castiga din consumatii si dansuri.

CASTIGURI DIN CONSUMATII:
- 20 % din orice sampanie sau cocktail. Plata se realizeaza zilnic a doua zi seara.

TAXE SI PERMISUL DE LUCRU:

Se asigura permisul de munca.
Agentia nu percepe comision.
Artista nu plateste taxe.

CASTIGURI:
Dansatoarele pot castiga intre 3.000 – 10.000 £ / luna sau mai mult in functie de prestatia si profesionalismul artistei.

TRANSPORT SI CAZAREA:

Transportul pana in Southport intra in sarcina artistei. Exista doua variante de aeroporturi:
1.Aeroportul din Liverpool si din aeroport cu trenul cam 30 min pana in Southport.
2.Aeroportul din Manchester si de acolo cu trenul pana in Southport.
-Cazarea este asigurata in conditii foarte bune in penthouse cu 5 dormitoare (vezi poze) la pretul de 10 £ pe noapte.
-Distanta de la cazare la club este la 5 min de mers pe jos.

ALTELE:
Este interzis a se intalnii cu clientii ziua.
Este interzis a se da numerele de telefon pentru contact cu clientii.
Este interzis prostitutia sau orice forma asemanatoare si orice este interzis prin lege.
Limba engleza fluent si experienta in acest job.

COSTUMATII:

Costumatiile in club sa fie cat mai atractive si sa creeze o atmosfera ospitaliera, min 2-3 costumatii pe seara si cat mai variate.

DOCUMENTE NECESARE:
Carte de identitate sau pasaport (copie).
Cazier judiciar.
Certificat medical (apta pentru munca)
Contract de impresariat semnat cu agentia.

Daca doriti sa lucrati in Southport – Anglia, aplicati acum pe formularul de inscriere sau trimiteti e-mail cu fotografi recente si datele personale (inaltime/greutate/experienta-unde si cat) la:
office@vision-nicom.ro sau pe WhatsApp.
Telefon mobil, Viper/ WhatsApp: 0040744165669

 

 __________________________________________________________________________________

OFERTA 2: ORASUL ABERDEEN - SCOTLAND - UNITED KINGDOM


Aberdeen este un oraș în nord-estul Marii Britanii, în Scoția, centru administrativ și port comercial la Marea Nordului. Situat la gurile de vărsare ale râurilor Dee și Don. Este denumit si orasul de argint. Odată cu explorarea de petrol a căpătat noi nume: Capitala Petrolului din Europa, Capitala Energiei din Europa. I se mai spune și Floarea Scoției.

AGENTIA VISION NICOM intermediaza contracte de munca pentru dansatoare  intr-un club de noapte elegant, situat in orasul Aberdeen din Scotia.

DETALII CONTRACT:
Contractul este pe minimum 1 luna cu posibilitate de extindere. Varsta intre 19 – 33 ani in functie de aspectul fizic. Se cere experienta in dans la bara, consumatii, comportament si conduita profesionala.

Program lucru: 6-7 zile pe saptamana,
21:00 - 03:00.

DANSURI PE SCENA:
-Se danseaza prin rotatie dans la bara animatie show.

1. VIP Show – Private dance:
- 70 %.

 

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________________

Agentia Vision Nicom mai are o oferta in LUXEMBOURG.
 

LUXEMBOURG


Oferta 1.  Luxembourg.

CONTRACTE PENTRU HOSTESS (CONSUMATII)SI DANS PE SCENA.

Luxembourg
este un stat membru al Uniunii Europene, NATO, OCDE, Națiunilor Unite și a Benelux, reflectând consensul politic în favoarea integrării economice, politice și militare. Orasul Luxembourg este cel mai mare și capitala statului, în el își au sediul mai multe instituții și agenții ale UE.

AGENTIA VISION NICOM
intermediaza contracte pentru hostess, intr-un night club din Luxembourg. Clubul este foarte vizitat de clienti si turisti. Se lucreaza foarte curat si la modul profesionist.

DETALII CONTRACT:
Durata contractului minim este de min o luna cu posibilitate de extindere fiecare cat doreste de comun acord cu patronal clubului.

Program lucru:
-Schimbul de zi: Luni – Duminica: 14:00 – 22.00 PM.
-Schimbul de noapte: Luni – Duminica: 22:00 – 06:00 AM.
-Fiecare artista lucreaza min o zi pe saptamana si ziua sau numai ziua, la alegere.


DANSURI:
-Se realizeaza dansuri pe scena prin rotatie cate 2 melodii, una in rochie si a doua in lenjerie.
-Nu sunt dansuri private.

SALARIU SI VENITURIDIN CONSUMATII:
-Salariu fix schimb de noapte: 60 Euro / zi lucrata plus commission 20% din consumatii.
-Salariu schimb de zi nu exista dar consumatiile se platesc 40% pana la ora 21:00.
-Target minim la consumatii pe doua saptamani: 5.000 Euro (este destul de mic). Daca nu se realizaza tagetul, se completeaza cu consumatiile din tura de zi.  Cine depaseste targetul cu fiecare 2.500 peste 5.000, primeste bonus cate 100 Euro la fiecare 2.500 Euro. Comisioanele din consumatii si salariul se platesc la doua saptamani. Dolarii de club se platesc 50% din valoarea totala si se platesc odata cu salariul la doua saptamani. Nu este voie sa se ceara bani de la clienti dar daca clientul ofera ciubuc, este al dansatoarei.
-Clubul ofera un potential de castig foarte bun, aproximativ 4.000 – 8.000 EURO/luna in functie de munca depusa si de professionalism.


CAZAREA SI TRANSPORT:

Clubul ofera cazare  foarte buna (cam 2 fete / camera) cu  toate utilitatile incluse, toate noi, la 10 Euro pe zi.
Cazarea este desupra clubului si nu necesita transport.
Este interzis in cazare sa intre alte personae straine. Incalcarea acestei reguli atrage incheierea contractului.

COMISIOANELE AGENTIEI:

Nu se plateste nici un comision agentiei.

TAXE:
Nu sunt taxe.

COSTUMATII IN CLUB:
  Artistele pot purta orice costumatie care sa creeze o atmosfera ospitaliera  si atragatoare (fara pantaloni). Este recomandat sa se schimbe costumatia de doua ori pe noapte.

ALTELE:
Avionul din Romania este recomandat cu destinatia Belgia (curse low-cost: Ryanair sau Wizzair) si din fata aeroportului la fiecare ora sunt autobuze pentru Luxembourg statie finala la pret de 23 Euro (biletul de autobuz se poate cumpara din aeroport Belgia sau de pe internet numai cu cardul).Clubul poate asigura la nevoie biletul de autobuz in baza biletului de avion. Total bilet avion si autobuz se poate include in 100 Euro. Durata transport aeroport Belgia-Luxembourg 2 ore 40 min. Se poate cumpara bilet de avion si pentru Luxembourg din Romania este cu escala si foarte scump.

DOCUMENTE NECESARE:
- Cazier judiciar.
- Certificat medical “apta pentru munca in strainatate”.
- Copie carte identitate sau pasaport ( color)
- Contract de impresariat cu agentia.

Daca doriti sa lucrati in Luxembourg, aplicati acum pe formularul on-line in dreapta sus, sau trimite-ti direct e-mail cu poze recente si datele personale la:
office@vision-nicom.ro
Tel / WhatApp / Viper: 0040744165669


 Produse Metabond

Produse naturiste
Piese autoAplica online!

 

Prin completarea unui simplu formular puteti aplica pentru unul din job-urile existente momentan pe situl nostru!

 

>> aplica acum

Newsletter

CAPTCHA Image