dansatoare hostess animatoare italia grecia caraibe anglia elvetia job joburi dansatoare hostess animatoare

dansatoare italia, dansatoare anglia, dansatoare caraibe, grecia, elvetia

job joburi grecia iatlia caraibe anglia

dansatoare, animatoare, hostess, nicght club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie

Click aici:

Agentia Vision Nicom este o agentie de impresariat artistic recomandata cu incredere de portatul, Tjobs.ro (clik pe sigla de mai sus Standard T) si avizata de Ministerul Culturii (vezi certificat sectiunea "Acasa")

 

Agentia Vision Nicom intermediaza contracte pentru dansatoare, intr-un night club de pe frumoasa si exotica insula St Maarten. Clubul este inconjurat de hoteluri, magazine, restaurante, baruri, cluburi de noapte, cazinouri si unele dintre cele mai bune si frumoase plaje din Caraibe. Clubul ofera divertisment sub forma de spectacole si dansuri private pentru clientii, cu un ambient deosebit, cu piscine interioare etc. Capacitatea clubului este de 200-300 clienti si aproximativ 30 dansatoare si este permanent ocupat.
 

DETALII CONTRACT:
Durata contractului este de 3 sau 6 luni. Prelungirea permisului de muncă nu este permis peste 6 luni. Dansatoarele sunt obligate să părăsească insula, cand permisul de munca s-a expirat şi poate obţine un nou permis de muncă după un an calendaristic.

Dansatoarele au dreptul la o zi libera/saptamana daca doresc.

Varsta minima 25 ani.

Clubul este deschis şapte zile pe săptămână de la 10 seara până la ora 5 dimineaţa in functie de clienti.

DANSURI PE SCENA:
Dansatoarele presteaza dansuri topless pe scena, prin rotatie.

DANSURI PRIVATE:
Dansurile pot fi topless sau striptease la alegere.
- Un dans privat striptease  – 30 USD / melodie, (8 USD se plateste clubului).
- Un dans privat topless – 20 USD / melodie, (5USD se plateste clubului).


CAZAREA:
Clubul ofera cazare gratuita (2-3 fete /  apartament)..
Clubul ofera transport gratuit de la cazare la club.

SALARIU SI VENITURI:
Nu exista salariu fix.
Dansatoarea castiga 10% din sticla de sampanie si 20 % din celelalte bauturi. Comisioanele din consumatii se platesc la sfarsitul contractului.

Clubul ofera un potential de castig foarte bun pentru dansatoare. In perioada sezonului turistic activ intre Octombrie si Iunie, dansatoarele pot castiga o medie neta(in mana) de aprox 4.000 – 10.000 USD/luna.

COMISIOANELE AGENTIEI:
Dansatoarele nu platesc nici un comision agentiei.

TAXE:
 -Asigurarea medicala este asigurata si gratis.

 

COSTUMATII IN CLUB:
Fetele pot purta orice costumatie care sa creeze o atmosfera ospitaliera  si atragatoare (fara pantaloni). Costulele este bine sa fie schimbate de cel putin doua ori pe noapte(recomandat).

ALTELE:
- Clubul plateste 50% din biletul de avion la sfirsitul contractului.
- Clubul ofera asistenta  pentru obtinerea permisului de muncă.
- Toate comisioanele pe băuturi, biletul de zbor, etc, se platesc la sfârşitul contractului.
- Daca dansatoarea anuleaza contractul inaintea de expirarea lui va pierde jumatate din pretul biletului de avion si comisioanele din consumatii.

-Este interzis cu desavarsire consumul de droguri sau prostitutie. Daca dansatoarele nu respecta aceste reguli, li se vor anula imediat contractele si se vor intoarce in tara cu sanctiunile de rigoare.

- Este necesar ca la inceput, cand se trimit documentele in Caraibe, sa se trimita agentiei minimum 800 Euro, parte din biletul de avion ca si garantie de plecare deoarece costul obtinerii permisului de munca este de 1000 USD pe care ii plateste clubul la depunerea documentelor in Emigration. Costul ptr trimiterea documentelor cu DHL este aprox 60 Euro. Pretul unui bilet de avion este aprox 1500 Euro.


DOCUMENTE NECESARE:
- Cazier judiciar.
- Certificat medical ( apta pentru lucru in Caraibe).
- Copie pasaport ( color)
- Fotografii tip pasaport ( color) 4 buc (4 x 5 cm)

- Copie carte de identitate (color).

- Contract de impresariat cu agentia.

Toate documentele trebuiesc traduse in limba engleza si legalizate.

Daca doriti sa lucrati in Caraibe, aplicati acum pe formularul on-line in dreapta sus, sau trimiteti e-mail la:

office@vision-nicom.ro 

Tel: 004 0744 165 669.Uleiuri esentiale cel mai inalt grad terapeutic si suplimente, Young Living

 Aplica online!

 

Prin completarea unui simplu formular puteti aplica pentru unul din job-urile existente momentan pe situl nostru!

 

>> aplica acum

Newsletter

CAPTCHA Image