dansatoare hostess animatoare italia grecia caraibe anglia elvetia job joburi dansatoare hostess animatoare

dansatoare italia, dansatoare anglia, dansatoare caraibe, grecia, elvetia

job joburi grecia iatlia caraibe anglia

dansatoare, animatoare, hostess, nicght club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie

Agentia Vision Nicom este o agentie de impresariat artistic recomandata cu incredere de portalul Tjobs.ro  si avizata de Ministerul Culturii (vezi sectiunea "Acasa").

 

 

AGENTIA VISION NICOM ARE MAI MULTE OFERTE DE MUNCA IN DIFERITE LOCATII DIN GRECIA PENTRU HOSTESS SAU DANSATOARE

 

 

Orasul statiune Vromoneri , la 60 km distanta de Kalamata, aproape de litoral si la 280 km de Athena (3 ore cu masina)

Orasul statiune Vromoneri este situate in partea de sud-est a greciei, aproape de litoral, la o distanta de o ora cu masina de Kalamata si 3 ore fata de Athena.

AGENTIA VISION NICOM  intermediaza contracte de munca pentru hostess sau dansatoare (cu sau fara experienta)  intr-un frumos club din Vromoneri, Grecia.

DETALII CONTRACT:
- Contractul este pe minimum 1 luna cu posibilitate de extindere nelimitata in functie de calitatea muncii depuse de comun accord cu patronal clubului. Varsta intre 18 – 36 ani in functie de aspectul fizic. Se cere calitate, seriozitate deosebita si profesionalism din toate puntele de vedere (aspect fizic, comportament, optimism etc, chiar daca artistele sunt incepatoare). Pentru artistele incepatoare se asigura training.
Program lucru: 7 zile pe saptamana
 -Luni - Duminica 22:00 – 06:00

DANSURI PE SCENA:
-Dansatoarele realizeaza dans/animatie pe scena la bara prin rotatie de cateva ori pe noapte prin rotatie (topless la final).

SALARIU:
-Salariu fix 50 Euro pe zi si se plateste zilnic.
-Salariile si comisioanele se platesc zilnic.

DANSURI PRIVATE:
-Topless 10 Euro o melodie
-Strip 25 Euro o melodie

CONSUMATII:
-O consumatie mica (pahar cu apa sau suc) 5 Euro
-O consumatuie mare (coktail) 10 Euro
-50% din toate sampaniile sau alte bauturi.
- plata consumatiilor si a salariului se realizeaza in fiecare dimineata la sfarsitul programului.

TAXE si PERMISUL DE LUCRU:

Nu sunt taxe.
Se asigura documentele de munca conform legislatiei.
Agentia nu percepe comision. Este nevoie de limba engleza minim conversational sau greaca.

CASTIGURI:
Dansatoarele pot castiga intre 2.500 – 5.000 Euro / luna in functie de prestatia si profesionalismul depus.

TRANSPORT SI CAZAREA:
Clubul asigura cazarea cu toate utilitatile necesare gratis, cate max doua fete pe camera. Transportul de la cazare la club si retur se realizeaza cu masina clubului si gratis. Biletul de autocar sau avion intra in sarcina atistei, cu autocarul din Romania sau avion.
Interzisa prostitutia sau relatiile intime cu personalul clubului.

COSTUMATII:
Costumatiile in club sa fie cat mai atractive si sa creeze o atmosfera ospitaliera.

DOCUMENTE NECESARE:
Carte de identitate sau pasaport (copie) si certificat de nastere.
Cazier judiciar.
Certificat medical (apta pentru munca)
Contract de impresariat.

Daca doresti sa lucrezi in Grecia – Vromoneri, trimite e-mail cu poze recente si datele personale la:
office@vision-nicom.ro sau pe WhatsApp sau Viper: Tel: 0744165669

 

 _____________________________________________________________________________________________________________

OFERTA:  Insula Zakynthos - Grecia

 

face parte din insulele Marii Ionice, fiind cea mai sudica si a treia ca marime dintre acestea, dupa Corfu si Kefalonia. Are o suprafata de 410 km iar zona de litoral se intinde pe aproximativ 125 km lungime. Plajele sunt rasfirate de-a lungul coastelor de nord, sud si est, iar cele mai cautate se afla pe Coasta de sud a insulei. Insula abunda in plantatii de maslini, dispuse pe dealurile intinse, precum si paduri de pin care formeaza o priveliste deosebita. Climatul insulei este de tip mediteranean, cu veri calde si ierni blande, insorite. In Zakynthos ploua foarte rar, insa atunci cand se intampla, ploaia este abundenta. Este cunoscuta ca fiind una din cele mai insorite insule grecesti. Vara media temperaturilor ajunge in jurul valorii de 32 ⁰C.

AGENTIA VISION NICOM  intermediaza contracte de munca pentru dansatoare  (cu sau fara experienta)  intr-un frumos night club din Zakynthos, insula Zakynthos, Grecia. Clubul este situate chiar in oras si clienti multi in local.

DETALII CONTRACT:
Contractul este pe minimum 3 luni cu posibilitate de extindere limitata in functie de calitatea muncii depuse de comun acord cu patronal clubului. Varsta intre 18 – 32 ani in functie de aspectul fizic. Se cere calitate, seriozitate deosebita si profesionalism din toate puntele de vedere (aspect fizic, comportament, optimism etc, chiar daca artistele sunt incepatoare). Pentru artistele incepatoare se asigura training.
Program lucru: 6 zile pe saptamana,
-Marti - Joi 22:00 – 06:00
-Vineri – Sambata 22:00 – 08:00
-Luni este inchis.

DANSURI PE SCENA:
-Dansatoarele realizeaza dans/animatie pe scena la bara prin rotatie de cateva ori (2 dansuri) pe noapte prin rotatie.

SALARIU:
- Salariu fix 50 Euro pe zi fara conditionari.
- Salariile si comisioanele se platesc zilnic.
- Se poate opta pentru varianta fara salariu si cu 10 Euro pe fiecare consumatie

DANSURI PRIVATE:

- 5 Euro din fiecare dans privat (numai topless).
Se cere professionalism in timpului petrecut cu clientul.

CONSUMATII:
- 2 Euro la fiecare pahar de apa sau suc.
- 6 Euro sampanie.
- plata consumatiilor si a salariului se realizeaza in fiecare dimineata la sfarsitul programului.

TAXE si PERMISUL DE LUCRU:
Nu sunt taxe.
Permisul de lucru pentru cine nu are se realizeaza cu ajutorul managerului si se plateste 30 Euro. Contractul pentru dansatoarele fara permis de munca este de min 3 luni si se opreste o garantie saptamanala de 50 Euro, care se returneaza la 3 luni.
Agentia nu percepe comision.

CASTIGURI:
Dansatoarele pot castiga intre 3.000 – 5.000 Euro / luna in functie de prestatia si profesionalismul depus.

TRANSPORT SI CAZAREA:
- Clubul asigura cazarea cu toate utilitatile necesare gratis, cate doua sau trei fete pe camera. Transportul loco se realizeaza cu masina clubului. Biletul de autocar intra in sarcina artistei dar cine nu isi poate permite se poate cumpara de catre club. Coborarea din autocar se realizeaza in orasul Kyllini si de acolo se ia feribotul o ora pana in Zakynthos. Cine doreste poate merge si cu avionul deoarece insula are aeroport.
- Interzisa prostitutia, relatiile intime cu personalul clubuluisau intalnirea ziua cu clientii. Cine nu respecta aceste reguli este data afara din club.

COSTUMATII:
- Costumatiile in club sa fie cat mai atractive si sa creeze o atmosfera ospitaliera.

DOCUMENTE NECESARE:
Carte de identitate sau pasaport (copie) si certificat de nastere.
Cazier judiciar.
Certificat medical (apta pentru munca)
Contract de impresariat.

Daca doresti sa lucrezi in Grecia – insula Zakinthos, trimite e-mail cu poze recente si nume la: office@vision-nicom.ro sau pe WhatsApp sau Viper: Tel: 0744165669

 

______________________________________________________________________________________

 

OFERTA:  ATHENA, capitala GrecieiAthena, desi este un oras modern, fiind considerat leaganul civilizatiei si democratiei vestice, este in acelasi timp incarcat de istorie. Cel mai important obiectiv istoric este Acropole, dealul pe care Parthenonul si alte obiective importante sunt localizate, si care in anul 1987 a fost trecut pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

AGENTIA VISION NICOM  intermediaza contracte de munca pentru dansatoare (cu sau fara experienta)  in doua night cluburi cabaret din minunata capitala Greciei, Athena. Cluburile sunt situate in zone foarte vizitate de clienti si turisti (in week-end-uri aprox 3-4 sute de clienti). Precizam ca se lucreaza foarte curat si la modul profesionist.

DETALII CONTRACT:
Contractul este pe minimum 3 luni cu posibilitate de extindere limitata in functie de calitatea muncii depuse. Varsta intre 18 – 35 ani in functie de aspectul fizic. Se cere calitate din toate pct de vedere (aspect fizic, comportament, costumatie de lucru, professionalism chiar daca artistele sunt incepatoare).

Program lucru: 7 zile pe saptamana,
Luni – Duminica 23:00 – 06:00, in functie si de clienti. Se poate lua un liber pe saptamana cu acordul patronului.

DANSURI PE SCENA:
-Dansatoarele executa dans pe scena la bara prin rotatie de cateva ori pe noapte( 2-4 ori pe noapte) animatie.

SALARIU SI CONSUMATII:


Varianta 1.
-Salariu fix: 50 Euro pe zi pana la 6 consumatii (cartele). Ce depaseste 6 consumatii se plateste in plus cate 2 Euro pe fiecare cartela.

Varianta 2.
-Fara salariu fix dar se plateste 70 % din orice consumatie (3,5 Euro pe consumatie) si 25 Euro pe fiecare dans privat.

Fiecare artista isi alege varianta de salarizare dupa cum doreste.


DANSURI PRIVATE:
Varianta 1. Un dans privat 12 Euro (6 cartele).
Varianta 2. Un dans privat 20 Euro.

TAXE si PERMISUL DE LUCRU:

Nu sunt taxe.
Permisul de lucru este gratis (se plateste doar viza medicala 60 Euro o singura data).
Agentia nu percepe comision.

CASTIGURI:
Dansatoarele pot castiga intre 2.000 – 6.000 Euro / luna in functie de prestatia depusa.

TRANSPORT SI CAZAREA:
Clubul asigura cazarea in apartamente, cate 2/3 fete pe camera cu toate utilitatile incluse si de buna calitate cu 20 Euro pe saptamana. Transportul de la club si retur se realizeaza cu masina clubului gratis. Transportul pana in Athena se poate face cu autocarul (60 Euro) sau avion. Se asigura transportul de la aeroport sau autogara.

COSTUMATII:
Costumatiile in club sa fie cat mai atractive si sa creeze o atmosfera ospitaliera.

DOCUMENTE NECESARE:

Carte de identitate sau pasaport (copie).
Cazier judiciar.
Certificat medical (apta pentru munca)
Contract de impresariat semnat cu agentia.

Daca doresti sa lucrezi in Grecia – Athena, aplica acum pe formularul de inscriere sau trimite e-mail cu poze recente si datele generale (nume intreg, inaltime/greutate, varsta la: office@vision-nicom.ro
Tel-WhatsApp: 0744165669


______________________________________________________________________________________

OFERTA:  Orasul TRIKALA, centrul Greciei

Trikala | Trikala (greacă: Τρίκαλα) este un oraș în nord-vestul Tesalia, Grecia, și capitala unității regionale Trikala. Orașul traversată râul Lithaios, care este un afluent al Pineios.

Potrivit Serviciului Național de Statistică, Trikala este populat de 81,355 de locuitori (2011), în timp ce în total unitatea regională Trikala este populat de 131,085 locuitori (2011)

AGENTIA VISION NICOM  intermediaza contracte de munca pentru dansatoare (cu sau fara experienta)  intr-un frumos night club din orasul Trikala din centrul Greciei.

DETALII CONTRACT:
- Contractul este pe minimum 2 luni cu posibilitate de extindere limitata in functie de calitatea muncii depuse de comun accord cu patronal clubului. Varsta intre 18 – 36 ani in functie de aspectul fizic. Se cere calitate, seriozitate deosebita si profesionalism din toate puntele de vedere (aspect fizic, comportament, optimism etc, chiar daca artistele sunt incepatoare). Pentru artistele incepatoare se asigura training.

Program lucru: 6 zile pe saptamana,
-Luni - Joi 23:00 – 06:00
-Vineri – Sambata 23:00 – 07:00
-Duminica este inchis.

DANSURI PE SCENA:
-Dansatoarele realizeaza dans/animatie pe scena la bara prin rotatie de cateva ori (4 dansuri) pe noapte prin rotatie (topless la final).

SALARIU:
- Salariu fix 50 Euro pe zi,
-Salariile si comisioanele se platesc zilnic.

DANSURI PRIVATE:
- 30% din dansurile private, (15 Euro o melodie 3min = 5 Euro pentru artista) (topless).
Se cere professionalism in timpului petrecut cu clientul.

CONSUMATII:
- 20 % din orice consumatie. Primele 6 consumatii (marci) sunt ale clubului (se considera salariul oferit de 50 Euro). Preturilec consumatiilor sunt intre 10 si 300 Euro.
- plata consumatiilor si a salariului se realizeaza in fiecare dimineata la sfarsitul programului.

TAXE si PERMISUL DE LUCRU:
Nu sunt taxe.
Permisul de lucru pentru cine nu are se realizeaza in primele 3-4 zile timp in care nu se lucreaza.
Agentia nu percepe comision.

CASTIGURI:
Dansatoarele pot castiga intre 3.000 – 5.000 Euro / luna in functie de prestatia si profesionalismul depus.

TRANSPORT SI CAZAREA:
Clubul asigura cazarea cu toate utilitatile necesare gratis, cate doua sau trei fete pe camera. Cazarea este situata la 5 min de club. Biletul de autocar sau avion intra in sarcina atistei. Interzisa prostitutia sau relatiile intime cu personalul clubului.

COSTUMATII:
Costumatiile in club sa fie cat mai atractive si sa creeze o atmosfera ospitaliera.

DOCUMENTE NECESARE:
Carte de identitate sau pasaport (copie) si certificat de nastere.
Cazier judiciar.
Certificat medical (apta pentru munca)
Contract de impresariat.

Daca doriti sa lucrati in Grecia – orasul Trikala, aplicati acum pe formularul de inscriere sau trimite e-mail cu poze recente si datele personale la:
office@vision-nicom.ro sau pe WhatsApp sau Viper: Tel: 0744165669

______________________________________________ 

 

OFERTA: INSULA RHODOS-GRECIA

Rhodes (Rhodos) este cea mai mare și cea mai estică insulă dintre insulele grupului Dodecaneze în Marea Egee. Această insulă, a patra ca mărime din Grecia, este situată mult mai aproape de țărmul turcesc decât cel al patriei mamă. Se poate ajunge din Athena cu avionul 1 ora si cu ferrybacul 20 ore.


Work schedule 7 days a week / Monday -Sunday 23:00 to 6:00 and depending on customers.The dancer can take 1 or 2 days off in rotation with manager approval

Dance on stage:
Dancers perform dance on stage by rotation 3-5 times per night topless (1 song)

Salary:
Salary is from 50 to 70 euro with the following rules:
• Salary can be fixed between 50 to 70 euro, if the dancer is recommended, in that case club keeps 5 euro per day for the accommodation
• Salary from 50 to 70 euro depending the dancer and the cards she caught. if the dancer caught less than 8 cards then the salary is the half. 
• Salary is paid every day

Private dance:

Table dance (one song) is 4 euro for dancer (1 card)
Privet dance max 2 song, is 15 euro for dancer (1 card).

Consumptions:
 -Consumption from 23% till 30% depending cost the drinks:
15-euro drink water – 4-euro girl
• 20 euro short 7% alchool – 6-euro girl
• 30-euro drink – 8-euro girl
• 60-euro piccolo- 16-euro girl
• 100-euro Kanata short for 5 shorts 7%alchool- 30-euro girl
• 250 champagnes -60-euro girl
• 350 champagnes – 80-euro girl
• 400 champagnes and up – 30% girl
Every drink has 1 card, but with different nominal currency.

Accommodation:
Accommodation depending on rules at salary, two or three girls in a room.Accommodation is free.

Fees:
Fees and work permit is once time 50 euro for medical insurance ika and legal papers payed from girls (it can arrange
by her salary once), the club helps to do it. Required documents id card or passport.
Transportation from apartment to club with car or bus.

General:
Prohibited prostitution or intimate relationship with club staff
All the travel expenses are paid by the dancer.
Minimum lengths of staying are 3 weeks, requirements: min 18years old, communicative, serious minded, ambitious,
speaking English and if she knows Greeks it could be better

 

_______________________________________________________________________________

 

OFERTA:  Insula Syros, capitala insulelor Ciclade


Insula Syros, în Grecia, este una dintre insulele grecești din Marea Egee și aparține grupului de insule Ciclade. Farmecul insulei Syros se datorează în principal arhitecturii venetiene și neoclasice a orasului capitala, Ermoúpolis.
Ermoupolis, orasul capitala, are multe facilitati turistice. Un număr mare de case venețiene restaurate, în special în cartierul Vaporia, au fost transformate în hoteluri boutique, cu facilități de lux. Galissas și Megas Gialos sunt două dintre cele mai populare plaje și oferă posibilități bune de cazare pentru o vacanță in Syros, hoteluri in cea mai mare parte mici si studiouri confortabile, chiar pe malul mării. Populatia este de aproximativ 40.000 locuitori la care se adauga multi turisti. Insula are si un santier naval foarte dezvoltat care oferea un mare potential financiar.


AGENTIA VISION NICOM  intermediaza contracte de munca pentru dansatoare (cu sau fara experienta)  intr-un frumos club-cabaret din pitoreasca insula greceasca, Syros, valabile pentru orice sezon.

DETALII CONTRACT:

- Contractul este pe minimum 2 luni cu posibilitate de extindere limitata la 4 luni in functie de calitatea muncii depuse de comun accord cu patronal clubului. Varsta intre 18 – 36 ani in functie de aspectul fizic. Se cere calitate, seriozitate deosebita si profesionalism din toate puntele de vedere (aspect fizic, comportament, optimism etc, chiar daca artistele sunt incepatoare). Pentru artistele incepatoare se asigura training.
- Program lucru: 7 zile pe saptamana
Luni - Duminica 22:00 – 06:00

DANSURI PE SCENA:
-Dansatoarele realizeaza dans/animatie pe scena la bara prin rotatie de cateva ori pe noapte prin rotatie (topless la final).

SALARIU:
- Salariu fix 40-50-60 Euro pe zi in functie de categoia in care se incadreaza (vezi detalii mai jos)
- Salariile si comisioanele se platesc zilnic.

DANSURI PRIVATE:

1. PENTRU INCEPATOARE :
Salariul 40 euro  + 30% din consumatie + 50 % din lap dance + cazarea asigurata + dupa a 25 -a consumatie 40 % din consumatii.

2. PENTRU DANSATOARE :
Salariul 50 euro + 30 % din consumatie + 50 % din lap dance + cazarea asigurata + dupa a 25-a consumatie 40% din consumatii. 

3. PENTRU PROFESIONISTE :
Salariul 60 euro + 30 % din consumatie + 50 % din lap dance + cazarea asigurata + dupa a 25-a consumatie 40 % din consumatii.
Se cere professionalism si conduita pe durata programului.

CONSUMATII:
1. PENTRU INCEPATOARE :
Salariul 40 euro  + 30% din consumatie + 50 % din lap dance + cazarea asigurata + dupa a 25 -a consumatie 40 % din consumatii.

2. PENTRU DANSATOARE :
Salariul 50 euro + 30 % din consumatie + 50 % din lap dance + cazarea asigurata + dupa a 25-a consumatie 40% din consumatii. 

3. PENTRU PROFESIONISTE :
Salariul 60 euro + 30 % din consumatie + 50 % din lap dance + cazarea asigurata + dupa a 25-a consumatie 40 % din consumatii.
- plata consumatiilor si a salariului se realizeaza in fiecare dimineata la sfarsitul programului.

TAXE si PERMISUL DE LUCRU:

Nu sunt taxe.
Permisul de lucru pentru cine nu are, costa 150 Euro si se opreste treptat.
Agentia nu percepe comision. Este nevoie de limba engleza minim conversational.

CASTIGURI:
Dansatoarele pot castiga intre 2.500 – 5.000 Euro / luna in functie de prestatia si profesionalismul depus.

TRANSPORT SI CAZAREA:
Clubul asigura cazarea cu toate utilitatile necesare gratis, cate max doua fete pe camera. Cazarea este situata la 2 min de club. Biletul de autocar sau avion intra in sarcina atistei. Cu autocarul din Romania, Lilian Express pana in portul Piraeus, 60 Euro si cu bacul pana in insula Syros, aprox 3-4 ore, 30 Euro.
Interzisa prostitutia sau relatiile intime cu personalul clubului.

COSTUMATII:
Costumatiile in club sa fie cat mai atractive si sa creeze o atmosfera ospitaliera.

DOCUMENTE NECESARE:
Carte de identitate sau pasaport (copie) si certificat de nastere.
Cazier judiciar.
Certificat medical (apta pentru munca)
Contract de impresariat.

Daca doresti sa lucrezi in Grecia – insula Syros, trimite e-mail cu poze recente si datele personale la:
office@vision-nicom.ro sau pe WhatsApp sau Viper: Tel: 0744165669

 

 ____________________________________________________________________________________

Uleiuri esentiale cel mai inalt grad terapeutic si suplimente, Young Living

 Aplica online!

 

Prin completarea unui simplu formular puteti aplica pentru unul din job-urile existente momentan pe situl nostru!

 

>> aplica acum

Newsletter

CAPTCHA Image