dansatoare hostess animatoare italia grecia caraibe anglia elvetia job joburi dansatoare hostess animatoare

dansatoare italia, dansatoare anglia, dansatoare caraibe, grecia, elvetia

job joburi grecia iatlia caraibe anglia

dansatoare, animatoare, hostess, nicght club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie

Agentia Vision Nicom este deschisa din 2002 si este avizata de Ministerul Culturii (vezi certificat atestare sectiunea "Acasa")

 

 

 

 

DESTINATIA 1.

 

REPUBLICA MALTA este o țară insulară în Europa de sud constand dintr-un arhipelag în centrul Mării Mediterane, la sud de Italia și la nord de Tunisia. Va invitam sa explorati impreuna cu AGENTIA VISION NICOM un taram al legendelor, unde magia prinde viata. Bucurati-va de acest colt de Mediterana, unde soarele si bucuria de viata sunt prezente permanent.


AGENTIA VISION NICOM intermediaza contracte pentru dansatoare cu experienta sau fara, in trei night cluburi ale aceluiasi patron, de pe frumoasa si exotica insula Malta. Cluburile dupa cum se pot vedea si din poze sunt de calitate deosebita si aproape permanent sunt pline cu clienti si turisti.

DETALII CONTRACT:
Durata contractului minim este de min 2 luni. Prelungirea permisului de muncă este posibil oricat cu acordul ambelor parti.
Program lucru: 22.00 PM – 04.00 AM (6 sau 7:00 AM), in functie de clienti, 5 / 6 zile pe saptamana.

DANSURI PE SCENA:
Dansatoarele presteaza dansuri topless pe scena, prin rotatie de cateva ori pe noapte 2-3 melodii pe serie.

DANSURI (Lap-dance):
Dansurile pot fi la alegere:
 
-Lape dance in club: 10 Euro.
-Lape dance privat Half:  25 Euro.
-Lape dance full private: 50 Euro.

CAZAREA SI TRANSPORT:
-Clubul ofera cazare la aprox 6 Euro pe zi (aprox 2 fete / camera).
-Cazarile de regula sunt aproape de club si deplasarea se face pe jos. Transportul de la aeroport este asigurat si gratis, la plecare artista isi plateste transportul spre aeroport.
-Este interzis in cazare sa intre alte personae straine sau prieteni. Incalcarea acestei reguli atrage incheierea contractului.

SALARIU SI VENITURI:
- Salariu fix: 35 Euro / zi lucrata. Target minim vanzari este de 400 Euro pe saptamana. Prima sapt se ia salariul indiferent de vanzari, a doua sapt daca nu se realizeaza targetul se ia jumatate din salariu si a treia sapt nu se mai da salariu daca nu se realizeaza acest min target de 400 pe saptamana (de regula nu se intampla acest lucru cam deloc dar este o motivatie buna ptr artiste).

- 10%  din pretul sticlei de sampanie (ex. la o sampanie de 100 Euro artista primeste 10  Euro).

Clubul ofera un potential de castig foarte bun, aproximativ 2000 – 6.000 EURO / luna.

COMISIOANELE AGENTIEI:
Artista nu se plateste nici un comision agentiei.

TAXE:
Asigurarea medicala costa 28 Euro / saptamana, contractul de munca 58 Euro pe an.


COSTUMATII IN CLUB:
Fetele pot purta orice costumatie care sa creeze o atmosfera ospitaliera  si atragatoare (fara pantaloni). Costulele trebuiesc schimbate de cel putin doua ori pe noapte (recomandat).

ALTELE:
-Este necesara limba engleza vorbita fluent.
-Este interzisa prostitutia, consumul de droguri ori alte activitati

ce contravin legilor in vigoare, daca o artista este prinsa ca savarseste astfel de activitati I se desface contractual de munca pe loc si este trimisa acasa.
-Este interzis utilizarea telefonului mobil in timpul serviciului.
-Este interzis orice contact direct cu clientii.
-Este interzis sa se lucreze ulterior terminarii contractului pe o raza de 600 Metri distanta fata de club.

DOCUMENTE NECESARE:
- Cazier judiciar.
- Certificat medical “apta pentru munca in strainatate”.
- Copie carte identitate sau pasaport.
- Contract de impresariat cu agentia.

Daca doriti sa lucrati in Malta, aplicati acum pe formularul on-line in dreapta sus, sau trimite-ti direct e-mail cu poze date personale (inaltime, greutate si experienta) si copie de buletin la:
office@vision-nicom.ro
Tel: 0744165669
 

____________________________________________________________________________________________________________

 DESTINATIA 2

 

 

Uleiuri esentiale cel mai inalt grad terapeutic si suplimente, Young Living

 Aplica online!

 

Prin completarea unui simplu formular puteti aplica pentru unul din job-urile existente momentan pe situl nostru!

 

>> aplica acum

Newsletter

CAPTCHA Image