dansatoare hostess animatoare italia grecia caraibe anglia elvetia job joburi dansatoare hostess animatoare

dansatoare italia, dansatoare anglia, dansatoare caraibe, grecia, elvetia

job joburi grecia iatlia caraibe anglia

dansatoare, animatoare, hostess, nicght club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie dansatoare, animatoare, hostess, night club, dame de companie, dame consumatie


 

            OFERTA NU MAI ESTE VALABILA, NU SE MAI DAU VIZE DE LUCRU !

  

Agentia Vision Nicom este o agentie de impresariat  artistic recomandata cu incredere de portatul, Tjobs.ro (clik pe sigla de mai sus Standard T) si avizata de Ministerul Culturii (vezi certificat sectiunea "Acasa")

 

 

REPUBLICA AFRICIA DE SUD este situata in extrema sudica a continentului Africa. Este delimitata la Nord de catre Namibia, Botswana si Zimbabwe, la Est de catre Mozambique, Swaziland si Oceanul Indian, iar la vest are iesire catre Oceanul Atlantic.
Orasul Cape Town:
Este capitala provinciei Western Cape şi capitala legislativă a Republicii Africa de Sud, unde se găseşte Parlamentul şi unde numeroase instituţii guvernamentale îşi au sediul. Cape Town este al treilea oraş din Africa de Sud din punct de vedere al numărului de locuitori.

Cunoscut ca unul dintre cele mai frumoase oraşe datorită geografiei sale, Cape Town este una dintre cele mai populare destinaţii pentru turism din Africa de Sud. Două locuri unde musai trebuie să ajungeţi sunt Table Mountain şi Cape Point. Pe Table Mountain urcaţi cu telecabina, iar spre Cape Point vă poate îndruma orice localnic.

Un punct de atracţie pentru toţi turiştii ajunşi aici sunt plajele din Cape Town. Datorită geografiei oraşului se pot vizita mai multe plaje în aceeaşi zi, fiecare cu o privelişte şi o atmosferă proprie. Plajele de pe coasta Atlanticului au o apă rece, deoarece se simte influenţa Antarcticii, în schimb, apele din False Bay sunt mult mai calde. Cea mai cunoscută plajă este Boulders Beach renumită pentru colonia de pinguini africani. Surfingul este o modalitate foarte îndrăgită de petrecere a timpului liber, mai ales că aici se desfăşoară în fiecare an o competiţie destinată iubitorilor acesrui sport: Red Bull Big Wave Africa.

Dacă vă săturaţi de plimbarea pe plajă, puteţi merge la shopping la Victoria & Alfred Waterfront, la acvariul Two Oceans Aquarium sau să călătoriţi cu feribotul spre Robben Island. Iubitorii de animale pot admira mai multe specii de balene şi delfini care vin în apopierea coastelor oraşului, mai ales în timpul verii. Cape Town, cu viata sa de noapte vibranta, lume eleganta si privelisti incantatoare a devenit in timp una din cele mai cautate destinatii turistice ale lumii.

AGENTIA VISION NICOM intermediaza contracte pentru dansatoare (ne)profesioniste, intr-un luxos night din exoticul oras Cape Town. Clubul este situat pe o artera principala a orasului si este permanent ocupat de clienti de inalta tinuta si clasa. Acest excelent club asigura o oportunitate superba de  lucru in conditii, facilitati deosebite si la standard de hight-class pentru dansatoarele care ajung sa lucreze in aceasta locatie.

Daca ai intre 21 si 35 ani, esti atractiva si optimista, vorbesti fluent engleza, esti sociabila, cu o comunicare buna, poti sa castigi in timp scurt, rapid si prin munca, aproximativ 5.000-10.000 Euro pe luna. Experienta dansatoarelor este binevenita dar nu este esentiala in a lucra cu success in acest club.


DETALII CONTRACT:
Durata contractului minim este de 3 luni. Prelungirea permisului de muncă este posibil cu acordul ambelor parti si se poate face pana la 2 ani. Unele dansatoare  au vechime si de cativa ani, cu vacante de revenit in tara de origine la anumite intervale.

Program lucru: 19.00 PM – 04.00 AM, 6  zile pe saptamana. Duminica este inchis.

VENITURI:
- Veniturile sunt in functie de vanzarile realizate.
- 20% - 30% din pretul sticlei de sampanie.

Dansatoarele lucreaza independent in club. Ele iau banii de la clienti pe table si private dance. Clubul ofera o excelenta posibilitate de a castiga bani foarte buni. Castiguri aproximative: 5.000-10.000 Euro pe luna.
Toate platile sunt in Ranzi Africani ( ZAR).
  -Rata de schimb pentru USD este 1 USD = 7 ZAR.
  -Rata de schimb pentru Euro este 1 Euro = 10 ZAR.

        Castigurile pe dansuri:

- TABLE DANCE – 200 ZAR (20 EUR), 2 melodii, (extensie 1 melodie 5 EUR)

- PRIVATE DANCE – 250 ZAR (25 EURO), 2 melodii, 6 min (din care dansatoare plateste clubului 50 ZAR=5 EUR). Clientii pastreaza mainile pe langa ei si nu au voie sa atinga dansatoarele.

- VIP PLATINUM LOUNGE: ( private lape-dance) – 750 ZAR (75 EUR) /15 min. Nu este permisa atingerea dansatoarei.

- PRIVATE FANTASY DANCE – 1.000 ZAR (100 EUR) / 15 min. Dansatoare plateste la club 200 ZAR (20 EUR).

- VIP PRIVATE DANCE – 750 ZAR (75 EUR). Nu este permisa atingerea dansatoarei.

- VIP FANTASY DANCE – 1.000 ZAR (100 EUR) / 15 min.Dansatoare plateste clubului 200 ZAR (20 EUR). Acest dans este cu atingere dar regulile sunt:
• Clientul nu are voie sa se dezbrace, cu pantalonii inchisi tot timpul.
• Este interzis sexul in club sub orice forma.
• Dansatoarele sunt monitorizate de agentii de securitate din club si garanteaza de securitatea lor. Daca se incalca o regula, dansatoarea si clientul sunt atentionati sau dati afara.
                       
- LIBRARY PRIVATE DANCE – 1.750 ZAR (175EUR) / 30 min( extensie de 30 min = 500 ZAR, = 50 EUR)

- EXTRAVAGANZA PRIVATE LAP DANCE – 750 ZAR (75 EUR) / 15 min( extensie de 15 min = 200 ZAR, = 20 EUR).

        Castiguri estimative:


- pe noapte =  aprox 5.000 ZAR (500 EUR).
- pe saptamana = aprox 30.000 ZAR(3.000 EUR).
- pe luna = aprox 120.000 ZAR (12.000 EUR).

Deoarece clubul are un potential intre 170 si peste 400 de clienti pe noapte, dansatoarele bune, pot ajunge sa castige aproximativ 30.000 ZAR pe saptamana (3.000 EUR). Deci clubul ofera un potential de castig foarte, foarte  bun, aproximativ 5.000 – 10.000 EURO/luna.

DANSURILE PE SCENA:

- Full Stage Dance: Dansatoarele presteaza prin rotatie cate o etapa de dansuri de cate doua melodii pe scena, in VIP si Platinum Lounge. In medie fiecare dans dureaza intre 2,5-3 min pe fiecare scena.

- Fantasy Show:

Aceste dansuri sunt planificate de coregraful clubului. In medie se face cate un dans pe saptamana pentru fiecare dansatoare cu alegere lor a muzicii si aranjata e DJ si coregraf. Un spectacol Fantasy dureaza 3 melodii (aprox 10 min) spre final, stripease.

- “Big Spender” Parade:

Aceasta parada se desfasoara zilnic la ora 23.00, toate dansatoarele, topless.

- “Body Rockers”:

Toate dansatoarele isi fac aparitia pe fiecare scena care este in club prin rotatie, cate un numar exact pe fiecare compartiment si scena a clubului.

TRANSPORT SI  LEVY:
Levy club pe saptamna total = 2.850 ZAR (285 EUR , din care 850 ZAR (85 EUR) este cazarea).
Clubul asigura transport de la aeroport si inapoi gratis.


TAXE:
Nu sunt alte taxe.

ALTELE:
Este interzis in club consumarea de substante ilegale sau droguri de catre personalul clubului sau dansatoare. Daca este cineva prins ca poseda sau consuma aceste substante ilegale i se desface contractual de munca imediat si este trimis acasa. Dansatoarele sunt testate aleatoriu pentru a fi siguri ca nu consuma asa ceva.

Dansatoarele sunt preluate de la aeroport de catre  housemother si conduse la cazare astfel incat sa se simta cat mai bine “ca acasa”. Housemother, le arata orasul Cape Town, le ajuta pe dansatoare sa cumpere cartele de mobil, le ajuta sa mearga la SPA si toate cele necesare unei acomodari frumoase si ospitaliere in Cape Town.

CLUB PROFESIONIST - ECHIPA PROFESIONALA:
Clubul are coregraf care ajuta dansatoarele in coregrafii, costume si limba engleza pentru a stii cum si ce sa se vorbeasca in club cu clientii. De asemeni exista si un hairstylist pentru dansatoare si asistenta pentru cine nu cunoaste sa danseze la bara.

COSTUMATII IN CLUB:
Deoarece clubul este de hight-class fetele pot purta numai costumatii de calitate si elegante, scurte sau lungi care sa creeze o atmosfera ospitaliera, atragatoare, eleganta si sexy (fara pantaloni). Costumatiile de lenjerie sexy se poarta pe scena. Tocuri inalte si cizme sunt premise. Se recomanda schimbarea costumelor de cel putin doua ori pe noapte. Costumele pentru dans Fantasy sunt minimum doua.

CAZAREA:
Clubul ofera cazare la un standard de lux (vezi foto)  cu securizare si monitorizare foarte buna.
Cazarea este langa club la 50 metri si nu necesita transport si este dotata cu piscina si toate cele necesare. Cazarea este aproape de magazine, sali de sport, parcuri etc.

Complezul de locuinte cuprinde camere de zi complet mobilate, doua bucatarii complet echipate, spalatorie, TV prin cablu, internet, systeme audio. Fiecare camera contine frigider, bar si seif electronic pentru obiecte de valoare. Este asugurat si seviciul de curatenie.

La ultimul etaj, exista iesire pe  acoperis care este dotata cu piscina, gazon verde artificial si sezlonguri pentru ca dansatoarele sa se poate relaxa si bronza (vezi foto).

Accesul in cazare se poate face cu amprenta degetului mare si in holul intrarii este un agent de paza permanent 24 de ore.

Fiecare camera asigura cazarea pentru 2 dansatoare si costa 850 ZAR (85 EUR).

Se asigura masa de seara (cina) in restaurantul clubului la preturi promotionale, special pentru dansatoare.

Este interzis in cazare sa intre alte personae straine. Incalcarea acestei reguli atrage incheierea contractului.


DOCUMENTE NECESARE:
 
• Birth certificate , translated into English
• Employment contract
• Letter of Accommodation
• Letter of Financial Guarantee
• Supporting letters to the consulate
• Visa Application Form (BI-84)
• Certificate of clear criminal record
• Radiological report and Medical certificate, showing you are in good physical and mental health
• Copie carte identitate si pasaport ( color).
• Contract de impresariat cu agentia.
• Contract de munca semnat cu clubul.Daca doriti sa lucrati in Africa de Sud – Cape Town, aplicati acum pe formularul on-line in dreapta sus, sau trimite-ti e-mail la: office@vision-nicom.ro cu foto.
Tel: 0744 165 669

 


Produse Metabond

Produse naturiste
Piese autoAplica online!

 

Prin completarea unui simplu formular puteti aplica pentru unul din job-urile existente momentan pe situl nostru!

 

>> aplica acum

Newsletter

CAPTCHA Image